بهطوری کلی غذاهایی که برای تغذیهٔ ماهیان پرورشی در استخرها مورداستفاده قرار میگیرد معمولاً از نوع غذای خشک (کنسانتره) است. به همین جهت لازم است جهت حفظ کیفیت غذا و جلوگیری از فساد آن، توصیههای زیر به کار برده شود:
۱- به برچسبهای مشخصکننده نوع غذا، تاریخ تولید، ترکیب غذا، شرایط نگهداری در انبار، مدت مجاز مصرف و تاریخ انقضاء آن توجه کنید.
۲- محتویات کیسههای آسیبدیده و پاره شده در اولین فرصت مورداستفاده قرار گیرد و از مصرف غذاهای ماهی ریخته شده از کیسه خودداری شود.
۳- دمای مطلوب انبار ۲ تا ۳ درجه سانتیگراد است و هر چه درجه دما از این مقدار فراتر رود کیفیت غذا کاهش مییابد به همین جهت انبار غذا باید سرد و خنک باشد.
۴-کیسههای غذای ماهی را روی پالت و به تعداد ۸ الی ۱۰ کیسه رویهم قرار دهید. کیسههای روی پالت در ردیفهای دوتایی با حداقل فاصله ۱ متری از همدیگر قرار گیرند و از دیواره انبار حداقل ۴۰ تا ۵۰ سانتیمتر فاصله داشته باشند.
۵- خوراک ماهی قزل آلا موردنیاز را بهصورت ماهیانه تهیه و مصرف نمایید و از نگهداری خوراک بیش از ۳ الی ۴ ماه در انبار خودداری کنید.
۶- علاوه بر نکات گفته شده در بالا غذا ماهی را از نور مستقیم آفتاب دورنگه داشته، سیستم مناسب تهویه جهت انبار نگهداری غذا تدارک دیده شود و انبار عاری از رطوبت و موجودات موذی باشد.